CFA Rius i Taulet - formacio adults

Category

formacio adults - CFA Tramuntana | Centre de Formació d'Adults


Educació d'adults. Els centres i les aules de formació de persones adultes ofereixen formació flexible i a mida, amb l'assessorament i l'orientació del professorat i l'elaboració d'itineraris personalitzats per a l’alumne o alumna. La formació de persones adultes o educació d'adults et permet obtenir una titulació per enriquir els teus coneixements i millorar les teves competències tècniques i professionals. La formació d'adults té com a finalitat respondre a les necessitats i demandes formatives de l'entorn, facilitant l'aprenentatge al .

El dia 25 de març de , ens han vingut a veure la Rosa Fernández i la Laia Gasull dins del marc del Projecte Dones. Hem desenvolupat una sessió de treball, basada en el model sistèmic relacional, en què hem generat un espai de conversa que ens ha permès reflexionar sobre quin és el paper de la dona dins de la societat i, en concret, dins de la família. Les persones que volen accedir a un centre o una aula de formació d'adults han de presentar la sol·licitud de preinscripció. Per preinscriure's al curs específic per a l'accés als cicles formatius de grau mitjàcal tenir, com a mínim, 17 anys l'any d'inici del curs.

La teva privacitat és important Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Aquests tallers consisteixen en l’elaboració de materials digitals a partir de la trobada en un centre educatiu (inclosos els centres de formació d’adults) d’una persona dinamitzadora amb professorat del centre, de la zona o del territori. Els tallers es realitzaran en els centres educatius durant un dia de la darrera setmana del mes de.

CFA Rius i Taulet. Marxem de vacances. Ens retrobem el 2 de setembre. 1/8. Sortida fi de curs: "L'art per parlar" al MNAC. La formació d'adults comprèn les activitats d'aprenentatge perquè les persones adultes, al llarg de tota la seva vida, puguin desenvolupar capacitats, enriquir coneixements i millorar competències tècniques i professionals. Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, com poden ser obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar els coneixements.